Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
½ stk
Rødløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 g
Chiliflager
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Pak choi
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær pak choi i tynde skiver.
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2-3 min.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær agurk i 1 cm tern.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt en skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, agurk og en klat srirachamayonnaise.