Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den perfekte start på en rolig frokost eller weekendmorgen - en lun bagel fyldt med sprød bacon, pisket ricotta og frisk avocado og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Avocado
2 stk
Tomat
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olie til ricotta
½ tsk
Salt til ricotta
2 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, kom ricotta, olivenolie, salt og et nip peber i en skål. Pisk sammen i 1 min, indtil glat.
Skær tomat i tynde skiver.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.
Smør den nederste del af bagels med smør, og top med avocado, tomat med et nip salt, bacon, ricotta og den øverste del af bagelen.