Lad os gentage denne favorit! Denne lækre hjemmelavede pizza er latterligt god og nem at lave. Så simpelt, at børnene kan hjælpe! Spred pizzabunden med creme fraiche og top med smørstegt svampe smagt til med salvie og hvidløg, sprød bacon og velsmagende italiensk ost. Server den gyldenbagte pizzaen med en frisk æblesalat ved siden af.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
200 g
Champignon
140 g
Bacon, tern
2 stk
Hvidløgsfed
150 g
Crème fraiche
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
20 g
Finrevet ost
1 pose
Salvie
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
efter behov
Smør
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.]. Skær løg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 1-2 min. Tilsæt løg. Steg i 6-7 min, eller indtil bløde. Stil til side i en skål.
Skær svampe i tynde skiver. Riv hvidløg fint. Hak salvie fint. Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 4-5 min. Tilsæt en klat smør*, hvidløg og 1/2 salvie. Steg i 3-4 min.
Rul pizzadej ud (behold papiret på). Tag bagepladen ud af ovnen. Placer pizzadejen på bagepladen. Smør med creme fraiche.
Top med bacon, løg og svampe. Drys med revet ost. Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil skorpen er gylden og osten er smeltet.
Skær æble i tynde både. Bland æble, salat og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Tag pizzaen ud af ovnen. Drys med salvie. Skær pizzaen ud i mindre stykker. Server med salat.