topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconpizza

Baconpizza

med spinat, karamelliseret løg & salvie

Lad os gentage denne favorit! Denne lækre hjemmelavede pizza er latterligt god og nem at lave. Så simpelt, at børnene kan hjælpe! Spred pizzabunden med creme fraiche og top med smørstegt svampe smagt til med salvie og hvidløg, sprød bacon og velsmagende italiensk ost. Server den gyldenbagte pizzaen med en frisk æblesalat ved siden af.

Tags:
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

200 g

Champignon

140 g

Bacon, tern

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Crème fraiche

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

1 pose

Salvie

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2310 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat90 g
Sukker2.8 g
Protein14.6 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.]. Skær løg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 1-2 min. Tilsæt løg. Steg i 6-7 min, eller indtil bløde. Stil til side i en skål.

Steg svampe
2

Skær svampe i tynde skiver. Riv hvidløg fint. Hak salvie fint. Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 4-5 min. Tilsæt en klat smør*, hvidløg og 1/2 salvie. Steg i 3-4 min.

Rul pizzadej ud
3

Rul pizzadej ud (behold papiret på). Tag bagepladen ud af ovnen. Placer pizzadejen på bagepladen. Smør med creme fraiche.

Læg fyld på
4

Top med bacon, løg og svampe. Drys med revet ost. Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil skorpen er gylden og osten er smeltet.

Lav salat
5

Skær æble i tynde både. Bland æble, salat og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. 

Server
6

Tag pizzaen ud af ovnen. Drys med salvie. Skær pizzaen ud i mindre stykker. Server med salat.