Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en herlig baguette med cremet avocadomos og sprød, ovnbagt prosciutto. Den er genial til både morgenmad og frokost, og så er den lynhurtig at lave.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Avocado
1 pose
Purløg
1 stk
Citron
50 g
Prosciutto
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
½ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.
Del baguette på midten, placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 6-8 min, indtil ristet og sprødt.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, halver citron.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak purløg fint.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Smør baguette med avocadomos.
Top med stykker af prosciutto.
Drys med purløg.