Ugens fisk kommer til at blive en favorit for hele familien. Vi bager kuller, zucchini, rødløg og oliven til perfektion. Vi serverer fisk og grøntsager med bulgur kogt med soltørrede tomater, smør og vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit, solsikkefrø, frisk persille og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
35 g
Kalamataoliven
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
50 g
Soltørrede tomater
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Rødløg
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
½ spsk
Olie til fisk
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Smør til bulgur
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær zucchini i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak soltørrede tomater groft.
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Fordel zucchini, rødløg og oliven på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Overfør til et ildfast fad, dryp med olivenolie, og bag i ovnen i 11-13 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Tilsæt bulgur, soltørrede tomater, Mamas Favorit og salt til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.
Tilsæt smør, og rør rundt med en gaffel.
Stil til side under låg indtil servering.
Hak persille groft.
Anret bulgur, fisk og grøntsager på tallerkener.
Drys med persille og solsikkekerner.
Server med yoghurt.