Bagt rodfrugt- og kikærtepanzanella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt rodfrugt- og kikærtepanzanella

Bagt rodfrugt- og kikærtepanzanella

med sød sennepsdressing og høvlet ost

Bagt rodfrugt- og kikærtepanzanella med tomat, honning-sennepsdressing og ost er en vidunderlig ret, der byder på perfekt kontrast i smag og tekstur på tallerkenen. Vi springer kartofler over i aften, og lader de lækre brødcroutoner i panzanellasalaten sørge for, at alle bliver mætte!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

2 stk

Tomat

20 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)619 kcal
Energi (kJ)2591 kJ
Fedt23.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker25.5 g
Protein20.1 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær gulerod (uskrællet), rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern og rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered brød og kikærter
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Riv brød i 2 cm croutoner.

Skyl kikærter under koldt vand i en si, og dub tørre.

Fordel croutoner og kikærter på en anden bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og vend sammen.

Bag croutoner og kikærter
3

Bag croutoner og kikærter i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne, når rodfrugterne har 10 min tilbage.

Bland dressing
4

Imens, hak tomat groft, og krydr med et nip salt og peber.

Bland honning-sennepsdressing, aioli [1/2 pakke, 2P], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland panzanellasalat
5

Vend færdigbagte rodfrugter og rødløg med grønkål på bagepladen. 

Tilsæt kikærter, croutoner, tomat og halvdelen af dressing, og vend sammen.

Server
6

Anret panzanellasalat i dybe tallerkener.

Dryp med resterende dressing.

Top med høvlet ost.