Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
90 g
Salat
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
½ stk
Rødløg
1 stk
Baguette
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Rød chili
½ stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 stk
Æg
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Riv gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Halver rødløg, og skær i tynde skiver.
Skær brød over på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.
Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).
Hak hvidløg fint. Bland mayonnaise, mynte, hvidløg, salt* og peber* i en skål.
Spejl æg* i 5-6 min.
Dryp overbollen med soja, og smør underbollen med myntemayonnaise. Fyld brød med salat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, koriander og chili (stærk!).