topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med spejlæg & friske urter (OBS! Æg medfølger ikke)

Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

90 g

Salat

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

½ stk

Rødløg

1 stk

Baguette

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Rød chili

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)238 kcal
Energi (kJ)994 kJ
Fedt22.11 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat2.89 g
Sukker1.6 g
Protein7.3 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Riv gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Halver rødløg, og skær i tynde skiver.

Varm brød
2

Skær brød over på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

Forbered urter & chili
3

Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).

Bland dressing
4

Hak hvidløg fint. Bland mayonnaise, mynte, hvidløg, salt* og peber* i en skål.

Spejl æg
5

Spejl æg* i 5-6 min.

Server
6

Dryp overbollen med soja, og smør underbollen med myntemayonnaise. Fyld brød med salat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, koriander og chili (stærk!).