Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens sojamayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
stk
Agurk
1 pose
Mynte & koriander
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rød chili
1 stk
Gulerod
25 ml
Hvidvinseddike
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Agurk, piccolo
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Rødløg
1 stk
Baguette
efter behov
Sukker
2 spsk
Vand
2 stk
Æg
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde skive, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød i to. Skær over på langs.
Vend gulerod med hvidvinseddike, vand*, et nip sukker* og salt* i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade. Bag i ovnen i 5-6 min.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er mest flydende.
Bland sojasauce og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker.
Smør underbolle og overbolle med sojamayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg.