Har du gemt denne ret til weekenden, eller har du valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på BBQ-glaserede svinemedaljoner, som vi serverer med kogte kartofler og en lækker cremet æbleslaw med kål, gulerod, forårsløg og mayonnaise!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
2 stk
Forårsløg
250 g
Svinemørbrad
4 g
Panamad
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ stk
Lime
1 spsk
Smør (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og smag til med salt og peber. Stil til side med låg på.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med Panamad og et nip salt og peber, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt BBQ-sauce, og vend med svinemørbrad. Tag panden af varmen, og lad hvile tildækket indtil servering.
Bland kålblanding, gulerod, æble, mayonnaise, limesaft [2 tsk | 4 tsk], halvdelen af forårsløg og halvdelen af solsikkefrø i en mellemstor skål, og smag til med salt og peber.
Vend resterende forårsløg med kartofleri gryden.
Anret svinemørbrad, kartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med BBQ-sauce fra stegepanden. Top æbleslaw med resterende solsikkefrø. Server med resterende limebåde.