topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaceret svinemørbrad

BBQ-glaceret svinemørbrad

med cremet æbleslaw og kogte kartofler

Har du gemt denne ret til weekenden, eller har du valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på BBQ-glaserede svinemedaljoner, som vi serverer med kogte kartofler og en lækker cremet æbleslaw med kål, gulerod, forårsløg og mayonnaise!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

2 stk

Forårsløg

250 g

Svinemørbrad

4 g

Panamad

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)740 kcal
Energi (kJ)3096 kJ
Fedt35.76 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat65.18 g
Sukker27.3 g
Protein37.09 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og smag til med salt og peber. Stil til side med låg på.

Forbered frugt og grønt
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

 

Steg svinemørbrad
3

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med Panamad og et nip salt og peber, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt BBQ-sauce, og vend med svinemørbrad. Tag panden af varmen, og lad hvile tildækket indtil servering.

 

Lav æbleslaw
4

Bland kålblanding, gulerod, æble, mayonnaise, limesaft [2 tsk | 4 tsk], halvdelen af forårsløg og halvdelen af solsikkefrø i en mellemstor skål, og smag til med salt og peber.

 

Tilsæt forårsløg
5

Vend resterende forårsløg med kartofleri gryden.

 

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med BBQ-sauce fra stegepanden. Top æbleslaw med resterende solsikkefrø. Server med resterende limebåde.