topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaserede pølser

BBQ-glaserede pølser

med persillekartofler og saftig kålsalat

Pølser og kartofler kan serveres på mange måder, i aften byder vi på en spændende variant. Vi steger pølser, og lader dem derefter blive glaserede i BBQ-sauce og karamelliseret løg. Kartoflerne koger vi og blander med persille og mayonnaise. Vi server vores pølser og kartofler med en saftig kålsalat med med æble og citron.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

320 g

Kålpølse

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

½ stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

400 g

Små kartofler

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3927 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt66.2 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat56.9 g
Sukker24 g
Protein26.8 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler i 3 cm tern.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og peber, og stil til side med låg på.

Karamelliser løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. 

Overfør til en skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Skær æble [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver citron [½ stk, 2P].

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål. 

Vend æble og kålblanding i skålen, og stil til side.

 

Steg pølser
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Tilsæt BBQ-sauce og løg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt persille
5

Imens, hak persille fint. 

Bland persille, mayonnaise og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, kålsalat og pølser på tallerkener.

Top pølser med resterende BBQ-sauce.