BBQ-glaserede pølser
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaserede pølser

BBQ-glaserede pølser

med persillekartofler og saftig kålsalat

Pølser og kartofler kan serveres på mange måder, i aften byder vi på en spændende variant. Vi steger pølser, og lader dem derefter blive glaserede i BBQ-sauce og karamelliseret løg. Kartoflerne koger vi og blander med persille og mayonnaise. Vi server vores pølser og kartofler med en saftig kålsalat med med æble og citron.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

320 g

Kålpølse

400 g

Små kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Løg

½ stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3971 kJ
Kalorier (kcal)949 kcal
Fedt66 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat59.6 g
Sukker24.5 g
Protein27.1 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.

Karamelliser løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Lav kålsalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland olivenolie, citronsaft, salt og sukker i en stor skål.

Vend æble og kålblanding i skålen, og stil til side.

Steg pølser
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Tilsæt BBQ-sauce og løg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt persille
5

Imens, hak persille fint.

Bland persille, mayonnaise og salt i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, kålsalat og pølser på tallerkener.

Top pølser med resterende BBQ-sauce.