Pølser og kartofler kan serveres på mange måder, i aften byder vi på en spændende variant. Vi steger pølser, og lader dem derefter blive glaserede i BBQ-sauce og karamelliseret løg. Kartoflerne koger vi og blander med persille og mayonnaise. Vi server vores pølser og kartofler med en saftig kålsalat med med æble og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
320 g
Kålpølse
400 g
Små kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
½ stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
1 spsk
Olie til salat
½ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Sukker til salat
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til dressing
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en skål.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Bland olivenolie, citronsaft, salt og sukker i en stor skål.
Vend æble og kålblanding i skålen, og stil til side.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.
Tilsæt BBQ-sauce og løg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, hak persille fint.
Bland persille, mayonnaise og salt i gryden med kartofler lige inden servering.
Anret kartofler, kålsalat og pølser på tallerkener.
Top pølser med resterende BBQ-sauce.