Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi plantefars og gulerod med cajun-krydderier, BBQ-sauce og grøntsagsbouillon. Vi serverer vores BBQ-glaseret plantefars med luftige ris, rå 'cornslaw' med kål, forårsløg, lime og koriander, og en spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 dåse
Majs
½ stk
Lime
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Langkornede hvide ris
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, gulerod og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt BBQ-sauce, grøntsagsbouillon, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl], og rør rundt.
Imens, hæld væde fra majs.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Snit forårsløg fint.
Hak koriander groft.
Bland spidskål, forårsløg, majs, et skvæt limesaft, koriander, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Anret ris, plantefars og cornslaw i dybe tallerkener.
Top med srirachamayonnaise.