Har du gemt denne ret til weekenden, eller har du valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på BBQ-glaserede svinemedaljoner, som vi serverer med kogte kartofler og en cremet æbleslaw med kål, gulerod, forårsløg og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
2 stk
Forårsløg
250 g
Svinemørbrad
4 g
Panamad
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ stk
Lime
1 spsk
Smør (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk] og krydr med et nip salt og peber.
Dæk til med låg, og stil til side.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Panamad og et nip salt og peber.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Tag panden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, bland kålblanding, gulerod, æble, mayonnaise, limesaft [2 tsk | 4 tsk], halvdelen af forårsløg og halvdelen af solsikkefrø i en mellemstor skål.
Smag til med salt og peber.
Vend kartofler med resterende forårsløg i gryden.
Anret svinemørbrad, kartofler og æbleslaw på tallerkener.
Top svinemørbad med sauce fra stegepanden og æbleslaw med resterende solsikkefrø.
Server med resterende limebåde.