BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

med cremet coleslaw og cajun-bagte kartofler

Hvis I er en familie, der elsker burgers og spiser dem ofte, er det måske tid til at prøve noget nyt. Hvad med pulled chicken burgere? Det vil sige kylling, der først grilles og derefter strimles. Vi topper kyllingen med farverig coleslaw med gulerod og rødkål, og serverer med cajun-bagte kartofler.

Tags:
Nem
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)814 kcal
Energi (kJ)3404 kJ
Fedt29.4 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat89.4 g
Sukker26.1 g
Protein47.8 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bag kylling
2

Krydr kylling på med et nip salt.

Overfør til bagepladen i ovnen, og bag i 18-20 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

TIP: Brug to bageplader til 4P.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Varm boller
4

Tag færdigbagt kylling ud af ovnen, og overfør til en mellemstor skål.

Del boller på midten, og varm på bagepladen i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

Lav pulled chicken
5

Træk kylling i strimler med to gafler.

Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen.

Server
6

Fyld boller med kylling og en smule coleslaw. 

Server med kartofler og resterende coleslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image