Hvis I er en familie, der elsker burgers og spiser dem ofte, er det måske tid til at prøve noget nyt. Hvad med BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger? Det vil sige kylling, der først grilles og derefter strimles og blandes med BBQ-sauce. Vi topper kyllingen med farverig coleslaw med gulerod og rødkål, og serverer med cajun-bagte kartofler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Placer kylling på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Tag færdig kylling ud af ovnen, og overfør til en mellemstor skål.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.
Træk kylling i strimler med to gafler.
Vend med BBQ-sauce i en skål.
Fyld boller med kylling og en smule coleslaw.
Server med kartofler og resterende coleslaw.