BBQ svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ svine- og kalvekødstacos

BBQ svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og syltede rødløg

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

5 g

Tex-Mex

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3659 kJ
Kalorier (kcal)874 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat94.8 g
Sukker23.5 g
Protein39.3 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak løg fint.

Skær lime i både.

Bland rødløg, limesaft, sukker og salt i en mellemstor skål.

Forbered råvarer
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hæld væde fra majs.

Steg kød
3

Opvarm en smule i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav kålslaw
5

Bland aioli og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.

Tilsæt spidskål, majs og salt, og vend sammen.

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.

6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød og en msule BBQ-sauce.

Top med kålslaw og rødløg.