Linsesalat med bagt rødbede og græskar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Linsesalat med bagt rødbede og græskar

med græsk ostedressing, dild og græskarkerner

Linser indeholder meget protein og findes i mange farver, for eksempel røde, grønne, gule og brune. I vores farverige bowl steger vi grønne linser med zucchini, og topper med bagt græskar og rødbede. Vi giver vores bowl friskhed i form af rucolasalat, dild og en lækker græsk ostedressing. Top med græskarkerner for lidt ekstra knas og sprødhed.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødbede

½ stk

Butternutsquash

40 g

Rucola

1 pose

Dild

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2244 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat42.7 g
Sukker9.2 g
Protein17.1 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl græskar og rødbede.

Del græskar på midten, skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern. 

Skær rødbede i 1 cm skiver.

Hæld væde fra linser.

2

Fordel græskar og rødbede på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber. 

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre og gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

3

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og linser med Jorden Rundt og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil møre.

4

Bland græsk salatost og vand indtil det får en dressinglignende tekstur i en mellemstor skål.

5

Skyl rucola.

Halver citron.

Bland rucola, olivenolie, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål. 

6

Anret linser, bagte grøntsager og rucola i skåle.

Top med dressing, græskarkerner og dild.