Disse vegetariske enchiladas er pakket med mexicanske smage, der får tænderne til at løbe i vand, og er en seriøs konkurrent til de vanlige fredagstacos. Glem fornuft og etikette for et øjeblik, sæt hænderne i og lad krydrede bønner, smeltende ost, svampe og tomat fylde dine sanser.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Lime
200 g
Brune champignon
1 stk
Gulerod
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
½ pakke
Sorte bønner
1 pakke
Hakkede tomater
4 g
Hello Mexico
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
1 pose
Koriander
75 g
Fraiche
¼ tsk
Salt
1 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Dræn bønner i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min. Stil til side i en skål. Steg gulerod og 1/2 rødløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og Hello Mexico.
Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Hæld halvdelen af saucen i en skål. Tilsæt svampe og bønner til stegepanden. Rør rundt.
Fyld tortillabrød med svampe og bønner. Rul sammen til enchiladas (2 pr. person). Læg enchiladas i et ildfast fad med bagepapir. Hæld resterende tomatsauce over. Drys med ost. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.
Hak tomat og agurk. Hak koriander fint. Skær lime i både. Bland tomat, agurk, koriander, en skvæt limesaft, olivenolie*, resterende rødløg, et nip salt* og peber* i en skål.
Anret enchiladas på tallerkener. Top med salsa og fraiche. Server med limebåde.