Brændende kærlighed
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

med ovnbagt porre & rødbederelish

Yndlingsret nummer et! Brændende kærlighed smager slet ikke så dårligt - stegt bacon, lind kartoffelmos og stegte løg. Server med sødsyrlig rødbederelish, ovnbagt porre på toppen og frisk persille for farve og friskhed.

Tags:
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

2 stk

Løg

25 ml

Hvidvinseddike

500 g

Kartofler

1 pose

Kruspersille

1 stk

Porre

1 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.33 spsk

Smør

2 spsk

Mælk

½ tsk

Salt

2 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)220 kcal
Energi (kJ)918 kJ
Fedt21.34 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat5.93 g
Sukker5.9 g
Protein0.67 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kog i 15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør*, mælk* og salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Vend med 1/2 persille. Dæk til med låg.

Bag porre
2

Del porre på langs. Skær i 5 cm stykker. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og bløde.

Lav rødbederelish
3

Riv rødbede (uskrællet). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt rødbede, hvidvinseddike og sukker*. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre i 4-5 min, eller indtil væden er fordampet. Krydr med salt* og peber*. Overfør til en skål.


Forbered råvarer
4

Skær løg i tynde, halve skiver. Hak persille fint.

Steg løg
5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt en klat smør* og løg. Steg i 8 min, eller indtil gyldne og bløde.

Server
6

Anret kartoffelmos, bacon og løg i dybe tallerkener. Top med rødbederelish, persille og overskydende væde fra panden. Server med ovnbagt porre.