Brasiliansk steak og bønnegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Brasiliansk steak og bønnegryde

med persilleris og hvidløgsstegt grønkål

Smag på Brasiliens nationalret med vores Brasiliansk steak og bønnegryde. Vi laver en herlig bønnegryde på sorte bønner, som vi serverer med ris, hvidløgsstegt grønkål og appelsin. Tænd for sambarytmerne på anlægget, og nyd dette festmåltid toppet med skiver af lækker rumpsteak.

Allergener:
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

4 g

Panamad

1 pakke

Sorte bønner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

10 g

Kyllingefond

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

1 stk

Appelsin

1 stk

Rød chili

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Langkornede hvide ris

50 g

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3166 kJ
Kalorier (kcal)757 kcal
Fedt20.1 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat95.6 g
Sukker12.7 g
Protein43.6 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Hak løg og hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønkål og hvidløg med et nip salt og peber i 2-3 min, indtil kål er faldet sammen.

Overfør til en tallerken, og hold varmt.

3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt sorte bønner (med væde), Panamad, Worcestershire sauce, kyllingefond, salt og et nip peber.

Bring i kog, og sænk til middel varme. Lad simre i 2-3 min, indtil tyknet.

Fjern fra varmen, og rør smør i.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Imens, pluk og hak persille fint. Rør i risen.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm skiver.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret bønnegryde, grønkål, ris og appelsin i dybe tallerkener.

Top med bøf og chili.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image