Sprød BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med frisk radiseslaw og ovnbagte rodfrugter

I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Proteinrig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 stk

Citron

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødbede

75 g

Radiser

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til slaw

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2752 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat70.9 g
Sukker19.6 g
Protein49.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

1

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

2
3
4
5
6