Forbered dig på en duft- og smagseksplosion med denne broccolitabouleh lavet på fyldig bulgur og forfriskende persille ledsaget af krydret dukkahkylling og søde, ovnbagte tomater.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
15 g
Dukkah
250 g
Broccoli
4 g
Kyllingebouillon
250 g
Cherrytomater
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
280 g
Kyllingebryst
½ stk
Rødløg
1 stk
Citron
1 pose
Bredbladet persille
3 dl
Vand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [170 ml, 2 pers. | 340 ml, 4 pers.] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.
Halver cherrytomater, og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 10-15 min. Skær kylling i strimler, bland den med dukkah og et stort nip salt* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side.
Riv broccoli. Hak rødløg fint. Hak persille fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland broccoli, rødløg, citronskal og 1/2 persille i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*.
Bland fraiche og en smule citronsaft i en skål. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt bulgur til skålen med broccoli, og vend sammen.
Anret broccolitabouleh, kylling og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende persille. Server med citronbåde.