Broccolitabouleh
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Broccolitabouleh

Broccolitabouleh

med dukkahpaneret kylling & ovnbagte cherrytomater

Forbered dig på en duft- og smagseksplosion med denne broccolitabouleh lavet på fyldig bulgur og forfriskende persille ledsaget af krydret dukkahkylling og søde, ovnbagte tomater.

Tags:
Hurtig
Let at lave
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

15 g

Dukkah

250 g

Broccoli

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Cherrytomater

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)417 kcal
Energi (kJ)1743 kJ
Fedt6.42 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat35.51 g
Sukker8.2 g
Protein46.1 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [170 ml, 2 pers. | 340 ml, 4 pers.] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 2-3 min. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 12-15 min.

Bag cherrytomater
2

Halver cherrytomater, og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 10-15 min. Skær kylling i strimler, bland den med dukkah og et stort nip salt* i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side.

Lav tabouleh
4

Riv broccoli. Hak rødløg fint. Hak persille fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland broccoli, rødløg, citronskal og 1/2 persille i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*. 

Bland citrondressing
5

Bland fraiche og en smule citronsaft i en skål. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt bulgur til skålen med broccoli, og vend sammen.

Server
6

Anret broccolitabouleh, kylling og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende persille. Server med citronbåde.