Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Så blev det påske! Forkæl hele familien med denne fantastiske påskeboks, hvor I bliver forkælet med en brunch lidt ud over det sædvanlige. Vi serverer briocheboller med stegt spinat, røget laks og sennepsdressing, horn med prosciutto og revet gruyère, og yoghurt toppet med frisk mango og appelsinsaft. En bedre start på påskeferien bliver svær at finde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Mango
1 stk
Appelsin
50 g
Honning
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
100 g
Prosciutto
100 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
100 g
Spinat
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Citron
1 pose
Purløg
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Halver prosciutto.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter, og skær i 8 trekanter.
Top den brede ende med prosciutto og revet gruyère, og rul til horn fra den brede til den smalle ende.
Overfør horn til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Pensl horn med lidt pisket æg eller mælk for at give dem en skinnende overflade.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Hak purløg fint.
Halver citron.
Bland crème fraiche, sennep, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Tilsæt spinat, salt og et nip peber, og steg i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.
Top hver bolle med spinat og laks. Dryp med dressing, og drys med purløg.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Halver appelsin.
Anret yoghurt i glas, og top med honning, mango og appelsinsaft.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.
Server prosciuttohorn og laksebrioche på tallerkener, og yoghurtglas ved siden af.