Brunchboks | Påske
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brunchboks | Påske

Brunchboks | Påske

4 portioner | med laksebrioche, prosciuttohorn og mangoyoghurt

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Så blev det påske! Forkæl hele familien med denne fantastiske påskeboks, hvor I bliver forkælet med en brunch lidt ud over det sædvanlige. Vi serverer briocheboller med stegt spinat, røget laks og sennepsdressing, horn med prosciutto og revet gruyère, og yoghurt toppet med frisk mango og appelsinsaft. En bedre start på påskeferien bliver svær at finde!

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

50 g

Honning

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Prosciutto

100 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

100 g

Spinat

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Citron

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7212 kJ
Kalorier (kcal)1724 kcal
Fedt68.8 g
Mættet fedt32.1 g
Kulhydrat194.7 g
Sukker56.6 g
Protein79.3 g
Salt9.3 g

Fremgangsmåde

Lav prosciuttohorn
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Halver prosciutto. 

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter, og skær i 8 trekanter.

Top den brede ende med prosciutto og revet gruyère, og rul til horn fra den brede til den smalle ende.

Overfør horn til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Pensl horn med lidt pisket æg eller mælk for at give dem en skinnende overflade.

Lav laksebrioche
2

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Hak purløg fint.

Halver citron.

Bland crème fraiche, sennep, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Tilsæt spinat, salt og et nip peber, og steg i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.

Top hver bolle med spinat og laks. Dryp med dressing, og drys med purløg.

Forbered yoghurt
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Halver appelsin.

Anret yoghurt i glas, og top med honning, mango og appelsinsaft.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server
4

Server prosciuttohorn og laksebrioche på tallerkener, og yoghurtglas ved siden af.