Cæsar-inspireret kyllingewrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsar-inspireret kyllingewrap

Cæsar-inspireret kyllingewrap

med oreganobagte kartofler og hvidløgsmayo

Velsmagende og enkel er denne opskrift på wraps med grillet kylling, sprød salat, aromatisk tomat og en cremet hvidløgsmayonnaise med yoghurt. Vi serverer vores cæsar-inspirerede kyllingewraps med vidunderligt sprøde, oreganobagte kartofler. Denne ret er også perfekt, hvis du vil forberede maden på forhånd.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

37.5 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Salat

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3073 kJ
Kalorier (kcal)734 kcal
Fedt30.9 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker9.9 g
Protein45.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællede) og gulerod (uskrællet)i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Ovnbag kylling
2

Krydr kylling med salt og Mamas Favorit, og dryp med en smule olivenolie.

Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær tomat i tynde skiver.

Riv salat i mindre stykker.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløgsmayonnaise
4

Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav wraps
5

Overfør kylling til en skål, når kartoflerne har 5 min tilbage, og træk kødet i strimler med to gafler.

Vend kylling med hvidløgsmayonnaise i skålen, og krydr med et nip salt og peber.

Bland olivenolie, salat, tomat og et nip salt og peber i en anden skål.

Fordel salat og kylling på tortillabrød, og rul sammen til wraps.

Server
6

Del wraps på midten, og anret på tallerkener.

Server med grøntsager.