Cæsarinspireret kyllingesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsarinspireret kyllingesalat

Cæsarinspireret kyllingesalat

med ovnstegte kartofler og cremet dressing

I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Gulerod

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2521 kJ
Kalorier (kcal)603 kcal
Fedt27.1 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat43.8 g
Sukker9.7 g
Protein47.3 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk | 1/4 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Paner kylling
2

Imens, krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].  

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko [1/2 pose, 2P] og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken. 

Vend kylling i æg og derefter i panering. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.

Bag kylling
4

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern samtidigt hvidløg fra bagepladen. 

Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli, resterende finrevet ost, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber, og rør rundt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Tag bagepladen med kartofler og kylling ud af ovnen, og lad køle af.

Skær kylling i tynde skiver. 

Bland kålblanding, grønkål, gulerod, dressing og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. 

Vend kartofler i skålen.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. 

Top med kylling.