Cæsarinspireret kyllingesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsarinspireret kyllingesalat

Cæsarinspireret kyllingesalat

med ovnstegte kartofler og cremet dressing

I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.

Tags:
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Kålblanding, skåret

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1

Æg til panering

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2247 kJ
Kalorier (kcal)537 kcal
Fedt19.8 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat43.8 g
Sukker9.7 g
Protein47.3 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner kylling
2

Imens, krydr kylling med salt.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.

Bag kylling
4

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern samtidigt hvidløg fra bagepladen.

Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli, resterende finrevet ost, vand og et nip salt og peber, og rør rundt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Tag bagepladen med kartofler og kylling ud af ovnen, og lad køle af.

Skær kylling i tynde skiver.

Bland kålblanding, grønkål, gulerod, dressing og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Vend kartofler i skålen.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med kylling.