I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Kålblanding, skåret
300 g
Kartofler
2 stk
Hvidløgsfed
50 g
Grønkål, skåret
280 g
Kyllingebryst
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1
Æg til panering
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, krydr kylling med salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.
TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern samtidigt hvidløg fra bagepladen.
Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli, resterende finrevet ost, vand og et nip salt og peber, og rør rundt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tag bagepladen med kartofler og kylling ud af ovnen, og lad køle af.
Skær kylling i tynde skiver.
Bland kålblanding, grønkål, gulerod, dressing og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Vend kartofler i skålen.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med kylling.