Pasta og kylling, to livreddere, når børnene skriger efter mad. I aften gør vi det ekstra nemt og serverer det hele i en stegepande, så er det bare med at øse op. For hvem kan sige nej til stegt kylling med pasta blandet i en fantastisk sauce med tomat, peberfrugt og masser af dejlige krydderier. De modige topper med spicy chiliflager!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Peberfrugt
½ g
Chiliflager
1 stk
Løg
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak peberfrugt groft.
Skær løg i tynde, hlave skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, peberfrugt, løg, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, kyllingebouillon og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomatpuré, mornaysauce og pastavand [1/2 dl | 1 dl], sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.
Tilsæt pasta, og smag til med salt og peber.
Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.