Cajunkrydret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret svinemørbrad

Cajunkrydret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og røget dip

I aften frister vi med en fantastisk opskrift med masser af smage og farver. Vi krydrer svinemørbrad med cajunkrydderier, og bager den til perfektion. Den får selskab i ovnen af kartofler, gulerod, peberfrugt og løg. Vi server kød, kartofler og grøntsager med en røget dip med mayo, fraiche, lime og røget paprika, og så topper vi med frisk tomat og jalapeno.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Svinemørbrad

½ stk

Lime

2 stk

Tomat

½ stk

Jalapeno

2 g

Røget paprika

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2478 kJ
Kalorier (kcal)592 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat61.9 g
Sukker18.8 g
Protein35.7 g
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag grøntsager
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 3 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel gulerod, peberfrugt og rødløg på bagepladen, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i resterende tid, eller indtil grøntsagerne er møre.

Bag kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad med salt og Ay Cajun-ba i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Hak tomat groft.

Flæk jalapeno [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Lav røget dip
5

Bland mayonnaise, fraiche, røget paprika [1/2 pakke, 2P], limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top kartofler med tomat og jalapeno. 

Server med røget dip.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.