Cajunpaneret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret svineschnitzel

Cajunpaneret svineschnitzel

med sød kartoffelmos og kålsalat

Byd familien på schnitzel, som bliver paneret i panko og vores færdige cajun-krydderiblanding Ay Cajun-ba. Spændende tilbehør er sød kartoffelmos, som helt sikkert bliver en ny favorit for hele familien. Vi serverer aftenens lækkerier med en smuk grøn og orange kålsalat med gulerod og persille.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime, økologisk

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

150 g

Snittet kålsalat

300 g

Svineschnitzel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2596 kJ
Fedt23.14 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat58.62 g
Sukker9.5 g
Protein41.91 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel, og stil til side med låg på.

Forbered råvarer
2

Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay Cajun-ba, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken.

Paner schnitzel
3

Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken, og stil til side.

Steg schnitzler
4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør schnitzler til en ren tallerken med køkkenrulle. 

Lav kålsalat
5

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend gulerod, snittet salat og halvdelen af persille i skålen.

Server
6

Anret kartoffelmos, schnitzler og kålsalat på tallerkener. Drys med resterende persille.