Byd familien på schnitzel, som bliver paneret i panko og vores færdige cajun-krydderiblanding Ay Cajun-ba. Spændende tilbehør er sød kartoffelmos, som helt sikkert bliver en ny favorit for hele familien. Vi serverer aftenens lækkerier med en smuk grøn og orange kålsalat med gulerod og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime, økologisk
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
150 g
Snittet kålsalat
300 g
Svineschnitzel
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
2 spsk
Smør (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Mælk (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel, og stil til side med låg på.
Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay Cajun-ba, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken.
Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken, og stil til side.
Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør schnitzler til en ren tallerken med køkkenrulle.
Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend gulerod, snittet salat og halvdelen af persille i skålen.
Anret kartoffelmos, schnitzler og kålsalat på tallerkener. Drys med resterende persille.