Caribisk inspireret fisketacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk inspireret fisketacos

Caribisk inspireret fisketacos

med majssalsa og spicy kokos-crunch

I aften laver vi tacos med inspiration fra caribisk madlavningskunst. Vi bygger tacos med lune tortillas, paneret kuller, kålsalat, majssalsa med avocado og persille, fisk og kokos-chili crunch med peanuts. Vi serverer vores tacos med sprøde tortillachips og spicy cajundip med créme fraiche og lime.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

1 dåse

Majs

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¾ tsk

Salt (trin 2)

3 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7173 kJ
Kalorier (kcal)1714 kcal
Fedt102.6 g
Mættet fedt25 g
Kulhydrat137.9 g
Sukker14.8 g
Protein54.8 g
Salt8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav majssalsa
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hæld væde fra majs. 

Hak persille groft.

Bland avocado, majs, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salat og kokos-crunch
2

Bland snittet kålsalat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak peanuts groft.

Bland kokosmel, peanuts, chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner fisk
3

Skær fisk i strimler (4 pr. person) på langs et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav cajundip
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Skær lime i både.

Bland créme fraiche, et skvæt limesaft, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret majssalsa, salat, tortillabrød og cajundip i skåle.

Fyld tortillabrød med salat, majssalsa, fisk og kokos-crunch.

Server med tortillachips, cajundip og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image