En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
2 stk
Tomat
250 g
Casarecce
200 g
Champignon
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
1 pose
Purløg
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand, og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. TIlsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [½ pakke, 2P] og pastavand* [1/2 dl | 1 dl]. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.
Tilsæt zucchini, svampe og pasta til stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Rør smør* [1 spsk | 2 spsk] i saucen. TIP: Tilsæt en smule vand, hvis saucen er for tyk, og vend indtil pastaen er dækket med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet mozzarella og resterende purløg.