topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Casarecce

Casarecce

med ricottasauce, zucchini, champignon & tomat

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

250 g

Casarecce

200 g

Champignon

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Purløg

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)370 kcal
Energi (kJ)1547 kJ
Fedt29.52 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat7.38 g
Sukker5.8 g
Protein15.73 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand, og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. TIlsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [½ pakke, 2P] og pastavand* [1/2 dl | 1 dl]. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt zucchini, svampe og pasta til stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Rør smør* [1 spsk | 2 spsk] i saucen. TIP: Tilsæt en smule vand, hvis saucen er for tyk, og vend indtil pastaen er dækket med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet mozzarella og resterende purløg.