Centralamerikansk inspireret salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Centralamerikansk inspireret salat

Centralamerikansk inspireret salat

med ovnbagt sød kartoffel og saftig mango

I aften frister vi med en fantastisk alt i et ret, med masser af smage og farver. Vi bygger vores velsmagende salatbowl med frisk salat, krydret ovnbagt løg og sød kartoffel, og frisk mango og avocado. Og så topper vi med peanuts, frisk chili og mynte, og srirachadressing med lime og misopasta.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Kalorielet
Allergener:
Jordnødder
Sennep
Æg
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

4 g

Panamad

1 stk

Avocado

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Rød chili

450 g

Sød kartoffel

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Rødløg

1 stk

Mango

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

¼ spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til glaze

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2831 kJ
Kalorier (kcal)677 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat71.6 g
Sukker29.8 g
Protein15.1 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler og løg
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær søde kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav dressing
2

Imens, halver lime.

Bland et stort skvæt limesaft, srirachamayonnaise, misopasta og vand i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Hak salat og peanuts groft.

Forbered frugt og grønt
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med salt og et nip peber.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak mynte fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Lad kartofler køle af
5

Lad færdigbagte søde kartofler køle af i 3-4 min.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med søde kartofler og rødløg, mango og avocado.

Dryp med srirachadressing.

Drys med peanuts, chili og mynte.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stæk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image