Char siu-inspireret oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspireret oksekød

Char siu-inspireret oksekød

med fuldkornsnudler, pak choi & peanuts

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag oksekød og grøntsager til med soja sauce, hoisin sauce, hvidløg og ingefær og server med nudler. Top med crunchy jordnødder og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Pak choi

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Hoisinsauce

20 g

Peanuts

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)485 kcal
Energi (kJ)2029 kJ
Fedt12.6 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat59.1 g
Sukker2.7 g
Protein34.6 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

Steg rødløg & gulerod
2

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg grøntsager
3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt* i 1 min. Overfør til en skål.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl]. Hæld vand fra, og kom nudler tilbage i gryden. Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

Steg oksekød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med chili, salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.