Char siu-inspireret svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Prøv en ny spændende asiatisk ret med masser af skønne ingredienser.Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med nudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

2 stk

Hvidløgsfed

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Rødløg

1 stk

Pak choi

1 g

Chiliflager

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod, Julienne

10 g

Ingefærpasta

125 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2810 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt27.1 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat67.1 g
Sukker15.2 g
Protein36.9 g
Salt7.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 4 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
3

Tilsæt gulerod, ingefærpasta, hvidløg og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt pak choi, og steg videre i 1 min. Sænk til lad varme.

Tilsæt sojasauce og nudler, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
4

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.