Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød

Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Prøv en ny spændende asiatisk ret med masser af skønne ingredienser.Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med nudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3009 kJ
Kalorier (kcal)719 kcal
Fedt27.1 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker15.8 g
Protein39.7 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
3

Tilsæt gulerod, ingefærpasta, hvidløg og salt, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt pak choi, og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme.

Tilsæt sojasauce og nudler, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
4

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.