Japansk teriyaki-kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk teriyaki-kyllingebowl

Japansk teriyaki-kyllingebowl

med pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3648 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt40.1 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker12.9 g
Protein44.5 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4