topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili sin carne

Chili sin carne

med creme fraiche & tortillachips

Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød chili

1 stk

Grøn peberfrugt

2 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

5 g

Tex-Mex

1 pakke

Hakkede tomater

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

100 g

Basmatiris

25 g

Ketchup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Sukker (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)540 kcal
Energi (kJ)2259 kJ
Fedt23.02 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat58.56 g
Sukker24.2 g
Protein14.51 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Riv hvidløg fint. Hak rødløg fint. Halver chili på langs, fjern kerner, og hak fint. Skræl gulerod, og skær i små tern. Skær peberfrugt i små tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod, og lad simre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt Tex-Mex, og lad simre under omrøring i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater
4

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner, og bring i kog. Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil let tyknet. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Hak koriander
5

Hak koriander groft (med stilk).

Server
6

Anret chili i skåle. Server med creme fraiche [1/2 pakke, 2P], koriander og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image