Chimichurri crispy chicken breast
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chimichurri crispy chicken breast

with creamy harissa and spinach noodles

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Harissa-krydderi

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Tomatpuré

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Koriander

2 g

Citronpeber

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3864 kJ
Kalorier (kcal)923 kcal
Fedt44.3 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat81.2 g
Sukker9.1 g
Protein49.1 g
Salt4.9 g

Redskaber

Rivejern
Gryde
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image