Tacos med steak og aromatisk urtesauce, yum! Her skæres rumpsteaken i tynde skiver og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Dine tacos fyldes også med srirachakrydret kålslaw og avocadotern, og serveres med sprøde sød kartoffelfritter. Nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
300 g
Rumpsteak
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Bredbladet persille
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
450 g
Sød kartoffel
4 g
Panamad
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Avocado
150 g
Spidskål, skåret
75 g
Radiser
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Olie til chimichurri
3 spsk
Vand til chimichurri
¼ tsk
Salt til chimichurri
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Ay Cajun-ba.
Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber. Drys med rasp, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, hak persille og koriander fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Halver lime.
Bland persille, koriander, chili, limesaft, olivenolie, vand og salt.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.
Skær radiser i tynde skiver.
Bland srirachamayonnaise, spidskål, radiser, salt og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær bøffer i tynde skiver.
Fyld tortillabrød med bøf, kålslaw og avocado.
Top bøf med chimichurri.
Server med fritter og yoghurtdip.