topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chinese kung pao shrimps

med jasminris og stegte grøntsager

I aften går den kulinariske tur til Kina, og vi frister med kinesisk reje-kung pao. Vi steger rejer, gulerødder, peberfrugt og forårsløg, og blander med sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha. Vi serverer vores reje-kung pao med luftige jasminris, og så topper vi med peanuts.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

2 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 dl

Vand til sauce

¼ spsk

Mel til sauce

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2247 kJ
Kalorier (kcal)537 kcal
Fedt10.1 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat91.4 g
Sukker25.4 g
Protein19.9 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt, sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Lav sauce
2

Pisk vand og hvedemel sammen i en lille skål med en gaffel. Tilsæt sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha, og rør rundt. TIP: Undlad srirachaen, hvis du foretrækker retten mildere.

Steg rejer
3

Krydr rejer med et nip salt. Opvarm en smule olivenolie i stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken.

4

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Snit forårsløg fint.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 2-3 min, og krydr med et nip salt. Tilsæt forårsløg, og rør rundt. Overfør til en tallerken. Tilsæt sauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt rejer og grøntsager, og varm op i 1-2 min.

6

Anret ris og kung pao i dybe tallerkener. Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image