Smør- og sennepsglaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Smør- og sennepsglaseret kylling

og couscoussalat med rosenkål, valnød og æble

Opdag hvordan kombinationen af grov sennep og smør løfter gyldenstegt kylling til nye højder i denne ret. Den glaserede kylling får selskab af en herlig couscoussalat med både sprødt bid fra valnød og æble, og skøn farve fra rosenkål, rødløg og gulerod. Frisk persillefraiche er prikken over i'et i denne skønne ret!

Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rosenkål

1 stk

Gulerod

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

280 g

Kyllingebryst

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til glace

1 spsk

Vand til glace

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3245 kJ
Kalorier (kcal)776 kcal
Fedt36.5 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat58.8 g
Sukker17.5 g
Protein47.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og skær i tynde skiver.

Tilsæt couscous, citronpeber, rosenkål og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær æble i grove tern.

Halver citron.

3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, og bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt grov sennep, smør og vand, og kog i 1 min, eller indtil kylling er glaseret. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Hak persille fint.

Bland persille, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Bland couscous, rosenkål, gulerod, æble, rødløg, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener.

Top med kylling og sauce fra stegepanden.

Drys med valnødder, og server med persilledressing.