Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Chiliflager
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rosmarin
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
180 g
Chorizo, ternet
(Indeholder Mælk)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Peberfrugt
60 g
Spinat
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til pangratatto
¼ tsk
Salt til pangrattato
1 spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak rosmarin groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skyl spinat.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 8-10 min, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost.