Chorizo-spaghetti i cajunsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chorizo-spaghetti i cajunsauce

Chorizo-spaghetti i cajunsauce

med peberfrugt og rosmarin-pangrattato

Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rosmarin

200 g

Chorizo-pølse

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til pangratatto

¼ tsk

Salt til dressing

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3648 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt40.7 g
Mættet fedt17.9 g
Kulhydrat92.2 g
Sukker14.7 g
Protein36.8 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Imens, hak rosmarin groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak chorizo fint på et andet skærebræt.

Steg chorizo
4

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 8-10 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav cajunsauce
5

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min.Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af fin​​revet ost, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image