Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi oksekød med indiske krydderier og abrikoschutney. Samtidig blander vi en cremet hvidløgsyoghurt sammen og koger mandelbulgur. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket oksekød
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
4 g
Mild Mahal
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Goan Xacuti
½ tsk
Salt (trin 1)
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.
Tilsæt Goan Xacuti, rør rundt, og dæk til med låg.
Imens, hak agurk og tomat groft.
Hak persille og løg fint.
Bland agurk, tomat, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og persille i en mellemstor skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt salt [1/2 tsk I 1 tsk], Mild Mahal og abrikoschutney, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og hvidløg i en lille skål.
Hak mandler groft.
Rør mandler i gryden med færdig bulgur.
Anret oksekød, bulgur og salat i dybe tallerkener.
Top oksekød med hvidløgsyoghurt.