topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaseret oksekød

Chutneyglaseret oksekød

med mandelbulgur og hvidløgsyoghurt

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi oksekød med indiske krydderier og abrikoschutney. Samtidig blander vi en cremet hvidløgsyoghurt sammen og koger mandelbulgur. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat og persille.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Sennep
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

4 g

Mild Mahal

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2694 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat48.6 g
Sukker16 g
Protein33 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Bland salat
2

Imens, hak agurk og tomat groft.

Hak persille og løg fint.

Bland agurk, tomat, salt og persille i en mellemstor skål.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt salt, vand, Mild Mahal, Goan Xacuti og abrikoschutney, og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, salt og hvidløg i en lille skål.

Tilsæt mandler
5

Hak mandler groft.

Rør mandler i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret oksekød, bulgur og salat i dybe tallerkener.

Top oksekød med hvidløgsyoghurt.