Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi oksekød med indiske krydderier og abrikoschutney. Samtidig blander vi en cremet hvidløgsyoghurt sammen og koger mandelbulgur. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
4 g
Mild Mahal
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til sauce
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til dressing
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, hak agurk og tomat groft.
Hak persille og løg fint.
Bland agurk, tomat, salt og persille i en mellemstor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt salt, vand, Mild Mahal, Goan Xacuti og abrikoschutney, og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, salt og hvidløg i en lille skål.
Hak mandler groft.
Rør mandler i gryden med færdig bulgur.
Anret oksekød, bulgur og salat i dybe tallerkener.
Top oksekød med hvidløgsyoghurt.