Citronbagt kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citronbagt kuller

Citronbagt kuller

med krydrede kartofler og hvidløgsmayonnaise

Kuller er en mager torskefisk med delikat fiskekød. Vi tilbereder vores kuller i ovnen, dækket med citronskiver, der giver saft og smag. Den får selskab i ovnen af ​​kartofler, gulerod og peberfrugt, som er krydret med røget paprika og vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Cremet hvidløgsmayonnaise er et perfekt tilbehør.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Mælkefri
Hvedefri
Nem
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

½ stk

Citron

300 g

Kartofler

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

4 g

Røget paprika

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)508 kcal
Energi (kJ)2126 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat44 g
Sukker17.3 g
Protein35.3 g
Salt0.6 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler og grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med røget paprika, Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered fisk
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i tynde skiver.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Overfør fisk til et ildfast fad, og top med citronskiver.

Bag fisk
3

Sæt fisk i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage, og placer samtidigt hvidløg (uskrællet) på bagepladen med grøntsager.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered rucola
4

Imens, skyl rucola.

Lav hvidløgsmayonnaise
5

Fjern hvidløg fra bagepladen, når grøntsagerne er færdige.

Pres hvidløg ud ad skallen, og mos med mayonnaise og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.

Vend rucola med grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret fisk, kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Server med hvidløgsmayonnaise.