I aften frister vi med et spændende måltid fyldt med skønne ingredienser. Vi krydrer kylling med citronpeber, bager den gylden og sprød, og topper den med honning-sennepsdressing. Vi serverer kylling med kartofler vendt med smør og persille og en fyldig broccolisalat med bacon, crème fraiche, mayonnaise, æble og tranebær.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Broccoli
400 g
Små kartofler
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
280 g
Kyllingebryst
70 g
Bacon, tern
10 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
1 g
Citronpeber
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Vand til sauce
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og citronpeber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør kylling på en bageplade med bagepapir, og fordel bacon på ved siden af.
Bag i 12-13 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt og baconen er sprød.
Overfør færdig bacon til en tallerken med køkkenrulle, og lad køle af i 3-4 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Skær broccoli (inklusive stokken) i 1 cm tern.
Hak persille fint.
Bland crème fraiche, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Bland broccoli, æble, bacon, tranebær og halvdelen af dressing i en stor skål.
Vend persille i gryden med kogte kartofler.
Anret kylling, kartofler og broccolisalat på tallerkener.
Top kylling med honning-sennepsdressing.
Server med resterende dressing.