Citronpeber-krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citronpeber-krydret kylling

Citronpeber-krydret kylling

med persillekartofler og bacon-broccolisalat

I aften frister vi med et spændende måltid fyldt med skønne ingredienser. Vi krydrer kylling med citronpeber, bager den gylden og sprød, og topper den med honning-sennepsdressing. Vi serverer kylling med kartofler vendt med smør og persille og en fyldig broccolisalat med bacon, crème fraiche, mayonnaise, æble og tranebær.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

280 g

Kyllingebryst

140 g

Bacon, tern

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4608 kJ
Kalorier (kcal)1101 kcal
Fedt70.1 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat57 g
Sukker24.1 g
Protein55.7 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Tilsæt smør, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Steg kylling
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og citronpeber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Bag kylling og bacon
3

Overfør kylling på en bageplade med bagepapir, og fordel bacon på ved siden af.

Bag i 12-13 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt og baconen er sprød.

Overfør færdig bacon til en tallerken med køkkenrulle, og lad køle af i 3-4 min.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Skær broccoli (inklusive stokken) i 1 cm tern.

Hak persille fint.

Lav salat
5

Bland crème fraiche, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Bland broccoli, æble, bacon, tranebær og halvdelen af dressing i en stor skål.

Vend persille i gryden med kogte kartofler.

Server
6

Anret kylling, kartofler og broccolisalat på tallerkener.

Top kylling med honning-sennepsdressing.

Server med resterende dressing.