Citronpeberstegt laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citronpeberstegt laks

Citronpeberstegt laks

med ovnbagte grøntsager og dildfraiche

Fisk og citron er en klassisk kombination, og i aften bruger vi den i form af at vi krydrer laks med citronpeber, og så bager vi den til perfektion. Vi serverer vores citronpeber-laks med ovnbagte kartofler, gulerod og rødløg, en frisk kålsalat og cremet dildfraiche med hvidløg.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2766 kJ
Kalorier (kcal)661 kcal
Fedt33.2 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker12 g
Protein34.2 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Bag grøntsager
2

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav dildfraiche
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak dild fint.

Bland hvidløg, dild, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav kålsalat
4

Kom kålblanding, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.

Bag laks
5

Dup laks tør med køkkenrulle, Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og citronpeber.

Placer laks med skindsiden nedad på en anden bageplade med bagepapir, når grøntsagerne har 8 min tilbage, og bag i resterende tid, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Server
6

Anret laks, grøntsager og kålsalat på tallerkener.

Top med dildfraiche.