topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Couscous

Couscous

med halloumi, rødbeder & dilddressing

Tag en tur til det barske, cypriotiske landskab, og smag den milde halloumi, der er fyldt med protein. Spejl dine smagsløg i Middelhavets couscous og se, når dine tænder begynder at løbe i vand i realtid. Serveres med bagte grøntsager og cremet dilddressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

1 pose

Dild

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)598 kcal
Energi (kJ)2501 kJ
Fedt31.48 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat40.18 g
Sukker3.5 g
Protein31.01 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skræl rødbede. Skær gulerod (uskrællet) og rødbede i 2 cm tern. Skær rødløg og tomat i 2 cm tykke både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 20-25 min. 

Forbered råvarer
2

Skær halloumi i 1 cm tern. Hak hasselnødder groft. Hak dild groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Læg halloumi i en skål med koldt vand, og stil til side. TIPS: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

Kog couscous
3

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en kasserolle. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag kasserollen af varmen, og lad couscousen hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg halloumi
4

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Rist hasselnødder i 2-3 min, og stil til side. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle, og steg i 2-3 min på hver side.

Bland dilddressing
5

Bland couscous, bagte grøntsager og en smule citronsaft. Smag til med salt* og peber*. Bland fraiche og dild (gem lidt til anretning) i en skål.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med halloumi, dilddressing, hasselnødder og resterende dild. Server med citronbåde.