Creamy Cajun Chicken Rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Creamy Cajun Chicken Rigatoni

Creamy Cajun Chicken Rigatoni

with zucchini and Italian style cheese

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3138 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker10.6 g
Protein54.7 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. 

Skær tomat i 2 cm tern.

3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med et nip salt, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt zucchini og tomat til stegepanden, og steg i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min.

Tilsæt pastavand og kyllingebouillon, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. 

Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af finrevet ost, og rør rundt. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

5

Tilsæt pasta, og vend sammen.

 

6

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.

Top med resterende finrevet ost og chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis du ikke er til stærk mad.